• Mini atletická olympiáda

          • Na ZŠ Ladislava Balleka konala Mini atletická olympiáda. 9 detí z našej materskej školy, ktoré sa tejto akcie zúčastnili, zažili zaujímavé dopoludnie plné súťaženia v rôznych športových disciplínach. Všetky deti boli veľmi šikovné, sme na nich hrdé
            Zároveň by sme sa touto cestou chceli veľmi pekne poďakovať vedeniu ZŠ za pozvanie.

            A Ladislav Ballek iskolában a Mini Atlétikai Olimpia megrendezésére került sor, amin 9 gyermek vett részt az óvodánkból. A gyerekek egy tartalmas délelőttön vehettek részt. Mindenki nagyon ügyesen teljesített, köszönjük szépen a meghívást, büszkék vagyunk rátok!

          • Výtvarný sútaž "Čarovné pastelky"

          • Tak ako minulý rok, tak i tento školský rok sa deti z našej materskej školy zapojili do výtvarnej sútaže "Čarovné pastelky", ktorú každoročne organizuje ROS v Leviciach. Máme veľkú radosť, že dve z našich detí boli ocenené, a to Tamara Szabóová z triedy Slniečko za prácu pod názvom "Ježko" a Linda Turčanová z triedy Lienka za prácu pod názvom "Tenis v prírode". Srdečne gratulujeme a veľmi pekne ďakujeme aj ostatným deťom, ktoré sa do sútaže zapojili a želáme im veľa úspechov, tvorivosti a kreativity aj naďalej.

            Mint ahogy a múlt évben, óvodánk gyermekei idén is képviselték az óvodánkat a ,,Čarovné pastelky” elnevezésű rajzversenyen. Nagy örömünkre szolgál, hogy az óvodánkból két gyermek is díjban részesült. Tamara Szabóová a Napocska osztályból és Linda Turčanová a Katica osztályból. Szívből gratulálunk a díjazottaknak az elért eredményekhez és ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a többi gyereknek is, akik részt vettek a versenyen. További sok sikert kívánunk!